fbpx

SOMMARTRÄNING för barn – börjar 1/7 kl.11.00. (OBS endast för barn fyllda 9-13)

Det som kommer att vara lite annorlunda Àr att vi kommer att lÀgga största delen av trÀningspass pÄ dagarna istÀllet för kvÀllarna. Förutom karatetrÀningen sÄ kommer barnen att prova pÄ styrketrÀning, yoga, boxning och annat kul med lite inslag av olika tÀvlingsmoment.
SommartrÀningen kommer att vara lite olika frÄn gÄng till gÄng och det gör vi för att barnen ska fÄ prova pÄ nÄgot nytt, fÄ lite av annan typ av trÀning och givetvis variation.
Tiderna pĂ„ bokningssidan kallas för ”SOMMARTRÄNING för BARN” och kommer att komma upp i god tid för bokning. Info om vad som gĂ€ller kommer att mejlas ut samt meddelas pĂ„ passen vad som gĂ€ller till nĂ€sta pass.
Dagarna kan komma att variera lite men vi försöker att hĂ„lla oss till 2 dagar i veckan och trĂ€na mĂ„ndagar – onsdagar och vissa fredagar.
MĂ„ndag 1/7
OBS! INGEN KARATEDRÄKT pĂ„ första trĂ€ningspasset imorgon MĂ„ndag. DĂ„ gĂ€ller vanliga trĂ€ningsklĂ€der och trĂ€ningsskor för inomhus aktivitet.
TRÄNINGSAVGIFT
Avgiften för SommartrÀningen Àr 400kr.
Enklast betalar du genom att Swisha till Åhus Karateklubb 123 517 6409
TrÀningsperioden Àr 1/7 t om 26/7 augusti.
Vill man bara trÀna enstaka gÄng under sommaren sÄ kostar det 100:- /pass.
Ingen Äterbetalning om barnen blir sjuka eller Äker pÄ semester. SommartrÀning Àr ett extra inslag och ingÄr inte i den ordinarie trÀningsterminerna.
VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ !!
1. Boka i alltid god tid och avboka om du fÄr förhinder
2. Vattenflaska!!!!!
3. Utomhusskor fÄr inte att anvÀndas i gymmet
Ring om nÄgot Àr oklart!!
0733-900832
HĂ€lsningar
Peter
Klicka hÀr för att boka direkt.